Söndag 6 juli

Godmorgon.

Nu har vi då landat i Sundsvall, sitter o ska fika lite o sdan rulla vidare mot stockholm med ett stopp i gävle för lunch.
Klev upp 4 i morse, så jag börjar bli lite smått trött. Ska försöka vila lite sen. Jag som ska köra genom stockholm så då lär man vara på alärten:)

Uppdaterar mer senare. Men jag tror vi åker mot Tallin vid 18-tiden.

Lördag 5 Juli 2008

Hejsan hej...

Sitter o kikar lite o kom på att det e en evighet sedan jag skrev nåt här nu, men vad har hänt sedan sist då?! Inte allt för mycket.

Har börjat arbeta på mitt sommarvik här i Krokom på sjukhemmet o det är så himla kul! Stormtrivs att jobba där. Men igår gick jag på semester o ska ha det 3 veckor frammåt. Lite ledighet måste man ju ha oxå.

På midsommardagen var det bröllop, svärmor o hennes micke gifte sej. En mycket roligt o vacker dag! Ni var så vackra, kram till er.
Man blir en aningen sugen o gifta sej själv när man är med vid alla förberedelser. Men jag tycker det känns så stort det här med giftemål så det får nog vänta ett tag till!
 
Jag o Mia har fått igen arbetet vi skrev, vi blev en aning överlycklig. Vi behöver inte justera nåt osså fick vi ett B!!!!:)

Igår låg vi hemma hos min syster i Aspås, sol o bad stog på schemat... helt underbart skönt!

Idag ska jag till stan o fika med bästis, hämta mamma, packa, städa lite här hemma o fixa lite innför det sista med resan imorron. Vi åker nämligen på kryssning 1 vecka imorron. Mickeys ska spela på cinderella så jag, mamma, pappa, noah och emil ska åka med. Ska bli så kul. Imorgon bär det av till tallin sen blir det tre resor till mariehamn:)
Svärmor o hennes man åker oxå med på tallin kryssningen.
När vi kommer hem hit igen ska det målas fönster o det känns mindre kul, men har man hus så måste det göras!

Näe gott folk, nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner fixa allt idag!

Kramar till er alla.

RSS 2.0